Här nedan kan du läsa och se dom olika medlemsalternativen vi har här på Lysegårdens GK.
När du beslutat dig för vilket medlemskap du vill ansöka om så gör du det till höger på sidan.
Fyll i formuläret och tryck på skicka så ansöker du om medlemskap.

Att bli medlem i Lysegårdens GK innebär att man har rättigheter och skyldigheter.
Vi uppmanar alla medlemmar, gamla som nya, att läsa klubbens stadgar.
Dessa hittar ni på hemsidan.
Vi påpekar också att om man som medlem vill begära utträde eller byta medlemskategori skall detta ske senast 31 oktober (skriftligt, helst via e-post), sker inte detta åläggs medlemmen att betala nästa års avgifter.
OBS! Alla medlemskap gäller för innevarande kalenderår.
Nedanstående månadspriser gäller vid 12 månaders autogiro med start januari, över färre månader blir beloppet högre.

Att lösa ut ett rangekort kostar 100:- i engångavgift. Kortet kan sedan användas till att ladda på bollar.
Nedan kan ni läsa om vilka medlemskap som omfattas av bollrättigheter på rangen.

Prime Time
9.00-12.00 helger och röda dagar

Diamant – med spelrätt
Ett medlemskap som passar dig som spelar och tränar mycket. Hög tillgänglighet på dom mest attraktiva tiderna.
Obegränsad spelrätt på hela anläggningen. Fria rangebollar. Möjlighet att köpa Bästkort. 40% gästrabatt.

8995 SEK

27-håls premiummedlem – Med spelrätt
Spelrätt på hela anläggningen. 1280 bollar på bollkort. Hög tillgänglighet på dom mest attraktiva tiderna.
Fri tillgång till vår träningsanläggning. Möjlighet att köpa till bästkortet. 20% gästrabatt.

6795 SEK

27-håls vardagsmedlem – Med spelrätt
Begränsad spelrätt till vardagar. 960 bollar på bollkort.
Fri tillgång till vår träningsanläggning.

5795 SEK

Prova på 2021  4995:-
Du blir medlem under hela 2021 för endast 441:-/månad vid 12 månaders autogiro med första dragning i januari, startar autogirot senare blir det med förhöjd månadsavgift alternativt att man betalar in manuellt för gångna dragningar.

Erbjudandet gäller vid övergång från en annan golfklubb eller om du är nybörjare.
Under år 1 av kampanjmedlemskapet betalar man 441:-/mån vid 12 månaders autogiro alternativt över resterande antal månader men med ett högre månadsbelopp eller 4995:- direkt.
Vid köp av spelrätt får medlemmen möjlighet att behålla ett lägre pris ytterligare ett år.
Efter andra året övergår kampanjen i ett premiummedlemskap.

441 SEK/MÅNAD – 4995 SEK/SÄSONG

Kampanj 22-29år 3995:-
För alla mellan 22-29 år. Du blir medlem under hela 2021 för endast 358:-/månad vid 12 månaders autogiro med första dragning i januari, startar autogirot senare blir det med förhöjd månadsavgift alternativt att man betalar in manuellt för gångna dragningar.

Detta medlemskap är för personer födda 1992 eller senare.

358 SEK/MÅNAD – 3995 SEK/SÄSONG

Studerande 2995:-
För alla som kan uppvisa intyg på heltidsstudier. Du blir medlem under hela 2021 för endast 275:-/månad vid 12 månaders autogiro med första dragning i januari, startar autogirot senare blir det med förhöjd månadsavgift alternativt att man betalar in manuellt för gångna dragningar.

275 SEK/MÅNAD – 2995 SEK/SÄSONG

Nya Golfare 2400:-
Medlemskap med fritt spel på 9-hålsbanan.
Är endast för personer som har gått Nybörjar/Grönt kort kurs på Lysegården.

Niohålsmedlem
Fri tillgång till 9-hålsbanan. 480 fria bollar på bollkort. Fri tillgång till vår träningsanläggning.

4295 SEK

Niohålsmedlem Mini
Fem spel på 9-hålsbanan. 224 fria bollar på bollkort. Fri tillgång till vår träningsanläggning.

2295 SEK

Juniorer 17 – 21 år
Ålder räknas på året man är född och ej födelsedagen.
Tävlingsjuniorer 2560 bollar, Juniorer i övrig träning 1280 bollar, övriga juniorer inga bollar.

2200 SEK

Juniorer 11 – 16 år

1600 SEK

Juniorer 0 – 10 år

1000 SEK

Passiv medlem 740 SEK

Maximal familjeavgift* 15500 SEK

*Familjeavgift gäller max 2 föräldrar med premiummedlemskap och barn upp till 21år  (mantalsskrivna på samma adress).

Här registrerar du dig enkelt och väljer vilken spelrättighet du vill ha.
Efter du har registrerat dig loggar du in på Min Golf och betalar avgiften.
Därefter är du aktiverad. Avgiften ligger under Mina sidor. Titta så att dina kontaktuppgifter fortfarande stämmer. Du godkänner dessutom klubbens villkor för medlemskap i och med att du registrerar dig. Är du helt ny inom golfen får du ett välkomstmeddelande till den uppgivna e-postadressen vid registrering och där finns även information hur du loggar in på Min Golf för första gången.

Tänk på att när du blir medlem i en förening så accepterar du föreningens stadgar.
Här kan du läsa Lysegårdens GKs stadgar.

Vill du ha autogiro kan du antingen skicka dina uppgifter till info@lysegardensgk.se eller ladda ner dokumentet nedan och skriva ut och skicka in.
Autogiroavtal Lysegarden 2021
Tänk på att det tillkommer en autogiroavgift på 25kr per månad.