PRO TRÄNARE

Oscar Flatau

Oscar Flatau är Head Pro och ansvarig tränare på Lysegårdens Golfklubb. Oscar har gedigen erfarenhet och har arbetat många år inom golfen. Han brinner för mötet med dig som människa och är mästare på att hitta ditt ”rätta sätt” att träna för att utveckla din golf efter dina förutsättningar.

Hans spetskompetens är klubbgolfaren och han vet hur viktigt det är att just DU spelar efter dina förutsättningar.

Oscar erbjuder allt från Juniorträning, Grönt kort, Privatlektioner till Gruppträning och Spellektioner.

Vilka är dina styrkor som tränare? – Jag är pedagogisk, lugn och metodisk. Det är viktigt att individanpassa utbildningen.

Studio / Hjälpmedel

Golfstudion på Lysegårdens GK är utrustad med moderna och effektiva hjälpmedel för att ge dig som elev de bästa förutsättningarna för snabb och effektiv inlärning.

SWINGCATALYST (TM) & FLIGHTSCOPE (TM) har varit en stor framgångsfaktor för mina elever under de senaste åren.

Med hjälp av dessa kan du se hur din sving ser ut nu i alla dess detaljer, vad du behöver justera och träna på samt följa din utveckling. För att se framtiden behöver man kunna se tillbaka !

Oscar Flatau

Head Pro

KURSER OCH LEKTIONER

Här nedanför ser du ett urval av de erbjudande jag har. Tillsammans lägger vi upp ett program som överensstämmer med dina mål, ambitioner och förutsättningar. Kontakta Oscar för mer information.

Vill du ha en grundligare genomgång av svingen eller närspelet, rekommenderar vi en 50-minuterslektion som första pass. En 25-minuterslektion ger en kortare sving/närspelscheck eller uppföljning av tidigare lektion. Uppföljning och kontinuitet i träningen är en förutsättning för att utvecklas. För att ge dig som vill ha en kontinuitet finns det en möjlighet att köpa förmånliga Värdekortspaket!

Inloggning nedan sker med golf-id och lösenord till Min Golf, så inget separat konto behöver skapas

LEKTIONER

25 min 495 kr 50 min 895 kr 50 min Screening 1195 kr 50 min 2 pers 1050 kr

NYBÖRJARPAKET