Börja spela golf på Lysegården

Du kan välja mellan att gå en nybörjarkurs i grupp kostnad 2799:- eller en privat kurs pris fr 2500:- beroende på förkunskap.

Nya Nybörjarkurser ”Projekt 2017” i golf kommer starta i vår under april. Anmäl HÄR till höger:

För att få gå denna special nybörjarkurs ”Projekt 2017” så måste du anmäla dig med eller bli anmäld av en fadder med anknytning till Lysegården som kan gå 2st fadderrundor med dig. Dessa 2st fadderrundor på Lysegårdens 9-håls banan ingår i priset 999:- och kursen leder mot grönt kort och hcp 54.

Att börja spela golf på Lysegårdens GK

På Lysegårdens golfklubb så sätter vi glädjen i centrum och vår nybörjarkurs i golf görs utefter SGF´s (Svenska golfförbundet) och PGA´s (Tränarnas professionella förbund) riktlinjer.

Under vår nybörjautbildning går vi igenom golfens alla olika slag och den teoretiska delen förlägger vi ute på golfbanan. Vi blandar praktik och teori utomhus på golfanläggningen.

Teorimaterial ingår i kursavgiften och klubbor finns att låna under utbildningen. Det finns även möjlighet att låna klubbor för egen träning och spel utanför träningstillfällena.

Under din utbildning har du fria träningsbollar och du kan träna på alla våra övningsområden.

Lysegårdens 9-håls banan är en ”Pay and play-bana” vilket innebär att alla får spela oavsett spelstandard och handicap mot en avgift (greenfee). Vi har även en korthålsbana med 4 hål som du kan spela och träna på, detta är gratis.

Efter avslutad kurs och uppspel (repetitionstillfälle av teori/golfslagen efter kursavslut ute på golfbanan) så erhåller du handicap (HCP) 54 = ”Grönt kort”

Några råd inför första tillfället på kursen:

Ha med kläder efter väder – vi är utomhus oavsett väder. Varma kläder är bra då det blir en del stillastående. Ett par regnbyxor är alltid bra när det är blåsigt. Bekväma och stabila skor, löparskor eller liknande är bra.

Vissa kurstillfällen kan vara upp till 3h så ta med vattenflaska och frukt även om restaurang finns.

Våra kurser: Se på vår hemsida under ”PRO” – ”Boka kurs och lektion”

Vill du gå en privat nybörjarkurs så ring eller maila Markus.

Övriga frågor och bokningar ring:

Markus Forsbohl
Golftränare/Idrottsansvarig