Bästkortet

Bästkortet är ett samarbete mellan Lysegården, Tjörn, Stenungsund, Gullbringa och Lyckorna.

Priset är 2000:- för fullbetalande medlemmar – d.v.s. premiummedlemmar och diamantmedlemmar.
Juniorer på dessa klubbarna spelar helt gratis på anläggningarna och behöver inte köpa Bästkortet. OBS! Max 2 tillfällen.

Kortet ger dig som fullbetalande medlem 6 fria spel per bana under hela året.
Kortet gäller alla dagar med begränsningen lördagar, söndagar och helgdagar 9.00-12.00 då spel inte tillåts.

Bästkortet finns tillgängligt för alla fullbetalande medlemmar. Vill du som vardagsmedlem eller annan medlemskategori köpa Bästkortet måste du uppgradera ditt medlemskap.

För köp eller ytterligare information. Kontakta kansliet.

Greenfeesamarbete ”Tillsammans” i Balance Golf

Varmt välkommen att erfara nya härliga golfupplevelser!
Besök ett annat Balance Golf Center under säsongen 2021 och spela till det fina samarbetspriset klubbarna emellan.  Som medlem* i en av golfklubbarna nedan får du under säsongen spela enligt följande greenfee:

Senior:25% rabatt av ordinarie greenfeepris*
Junior:100:-

Följande klubbar är med i samarbetet :
Borås Gk
Chalmers Gk
Finspångs Gk
Idrefjällens Gk
Lundsbrunn GK
Lysegårdens Gk
Nässjö Gk
Oskarshamns GK
Ringenäs Gk
Ronneby Gk
Sankt Jörgen Park
Trummenäs Gk
Ängelholms Gk
Åre Gk

*Erbjudandet gäller under 2021 för dig som har ett fullt betalande medlemskap med undantag för helger och helgdagar mellan klockan 09.00-12.00.

Övriga samarbetsklubbar:

Gullbringa GCC

100:- rabatt (18-hålsbanan)
Gäller för fullvärdiga medlemmar alla tider men endast vardagar

Abbekås GK

100:- rabatt alla dagar i veckan för premiummedlemmar.
Fri tävlingsgreenfee under Abbekåsveckan V29.
Juniorer spelar gratis alla dagar i veckan.