13 C
Kungalv
fredag, juni 22, 2018

Bästkortet

Bästkortet är ett samarbete mellan Lysegården, Tjörn, Stenungsund, Gullbringa och Lyckorna.
Juniorer på dessa klubbarna spelar helt gratis på anläggningarna och behöver inte köpa Bästkortet.
Spel gäller alla dagar med begränsningen lördagar 9.00-12.00 då spel inte tillåts.

Bästkortet

Juniorutbyte – Göteborgs Golfförbund

Vid Göteborgs Golfförbund årsmöte onsdagen den 23 mars 2015 beslutade distriktets klubbar att samarbeta och erbjuda anslutna klubbars aktiva juniorer fritt på anslutna klubbars anläggningar under hela spelåret.

Anslutna klubbar:

Albatross GK
Ale GK
Backa Säteri IF Golf
Bollestad GK
Chalmers GK
Forsgårdens GK
Gräppås GK
Gullbringa G&CC
Kungälv-Kode GK
Lerjedalen GK
Lysegården GK
Mölndals GK
Partille GK
Stora Lundby GK
Särö GC
Torslanda GK

Regler

Alla juniorer upp till och med 21 år, med officiellt handicap 36 eller lägre och med ett fullt betalande medlemskap i någon av de klubbar i distriktet som ingår i överenskommelsen har fritt spel hos varandra alla veckodagar, under hela säsongen med obegränsat antal rundor.Samma regler gäller på alla klubbar som är med i överenskommelsen.

I övrigt gäller tidsbokning enligt respektive golfklubbs egna regler för greenfee spel.
Alltid anmäla sig i gästande klubbs reception för registrering som ordinarie greenfee gäst.
Vid spel när receptionen är stängd måste inskrivning i greenfeeboken ske.
Fritt spel gäller ej som greenfeeavgift vid klubb-, distrikts- och rikstävlingar.

Med fullt betalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat på sin hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning.

Övriga associerade klubbar med egen bana, efter ett junior- och elitmötesbeslut kan anslutas till junior fritt spel samarbetet under förutsättning att de ställer sin anläggning till förfogande på samma sätt som övriga klubbar.

Fritt spel Juniorer