fbpx

OrustGolf-6772

Välkomna till en ny säsong med Lysegårdens damer och  vår VÅRTRÄFF

Vi träffas söndagen den 24/4 kl 14.00 på Lysegårdens restaurang. Ni bjuds på fika och får chans att mingla runt och bekanta er med andra damer på Lysegården samt få information om säsongens aktiviteter. De som vill, går därefter ut och spelar 9 hål scramble. Detta blir en ren sällskapsrunda utan resultat. Anmälan till karin.friberg@live.se  senast 20/4. Meddela om du både fikar och spelar golf, eller om du nöjer dig med bara fika.

Mångolfen startar den 2 maj och nytt för i år är att man kan vara med utan att tävla. Se bifogad information om Mångolfen.

Kungälvspokalen spelas torsdagen den 5/5 kl 15.30 på Lysegården samt 10/8 på Gullbringa. Reservera dessa datum redan nu.

Vår damresa är 14 – 15 maj. I år åker vi till Ringenäs. Tyvärr är det fullt, men om du är intresserad kan du sätta upp dig för ev återbud.

I år kommer vi att ha Ladies Invitation torsdagen den 16 juni. Då kan alla Lysegårdens damer bjuda in en dam från annan klubb och tillsammans spela bästboll. Inbjuden dam betalar tävlingsgreenfee. Mer info kommer.

För att vi lätt ska nå ut till alla våra golfande damer med löpande information, uppmanar vi dig att gå med i vår Facebook-grupp ”LYSET” om du inte redan är med där. Sök upp denna redan idag, så att du inte missar någon värdefull information.

Vid ev frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Med vänlig hälsning
Lysegårdens Damkommitté

Karin Friberg
Karin.friberg@live.se
0735-196802

Gunilla Josefsson
gunilla@kungalvsvent.se

Ingrid Alterby
Christina Brorson
Anna-Karin Säther
Lena Palmqvist
Elizabeth Hermansson