Innesvingens onsdagsgolf

På grund av den situation vi har med Coronaviruset kommer Innesvingens onsdagsgolf se lite annorlunda ut 2020. Under april månad kommer vi att testa denna modell.

1. För att delta i seriespelet så betalar ni in 200kr via min golf – seriespel.
(Detta görs en gång och innan er första deltävling).

2. Anmälan till respektive deltävling gör ni via min golf där ni också betalar er startavgift på 120kr. (Anmälan är bindande).

3. Ni bokar er starttid via Sweetspot.
Senaste anmälningstid är 16.00 tisdagen innan tävling.
För att kunna delta måste ni även ladda ned OnTag scorekorts-app.
Då kan vi skicka ett tävlingsscorekort till er innan tävlingen.

OBS! Vi tar inga anmälningar via reception eller telefon.
Starttider och tävlingsanmälan/betalning sker endast digitalt.

_____________________________________________________________

Innesvingens Onsdagsgolf är en tävling för herrar och herrjuniorer som sträcker sig över hela säsongen. Detta är en tävling för alla herrar/herrjuniorer oavsett handicap. Valfri start och partner gäller under hela onsdagen (8-18). Det krävs att minst 2 per boll deltager i tävlingen. Har du ingen spelpartner så kan du kontakta oss på kansliet så hjälper vi er in i en boll.

NÄR? Onsdagar från den 15 april till 9 september. Uppehåll V30.

Finalspel: Lördagen 19/9

KOSTNAD:
200:- i grundavgift för att deltaga i serien. I priset ingår  eclecticen.
120:-/deltävling då ingår lättöl eller sodavatten och lättare förtäring.
VAR? Onsdagar på Lysegårdens GK

HUR?
Öppen tävling för herrar och herrjuniorer. Valfri start och partner. 18 hål slaggolf från varierande tees. Vid varje deltävling erhåller segraren ett delpris. Deltävlingarna ingår i en tävlingsserie. 2 poäng för deltagande och sedan placeringspoäng i fallande ordning från 35 poäng till segraren.

FINALSPEL
Lördagen den 19/9 spelas finalspelet. 36 spelare kvalificerar sig till finalen 1 möter 36, 2 möter 35 osv. Upplägg: Matchspel över 18 hål. Vid lika resultat går den med bäst serieplacering vidare. Segrarna (18 spelare) kvalificerar sig till 9-håls shoot-out. De 2 sämsta på varje hål får sedan lämna shoot-outen tills en segrare är korad på det nionde hålet