16 C
Kungalv
söndag, juli 22, 2018

Välkommen till vackra Lysegården
Bokning sker via golf.se och Min Golf. Kansliets öppettider under högsäsong är 8-18 måndag till torsdag och 8-16 på fredagar. Under helger och röda dagar är öppettiderna varierande på grund av bokningsläge.

Under lågsäsong (mitten oktober till slutet mars) har kansliet varierande öppettider så om ni vill nå oss var vänlig att kontakta oss på telefon eller mail. När receptionen är obemannad sker betalning med kort via terminalen eller kontant via greenfeeinkast.

Ankomstregistrering av bokad tid sker i vår reception eller på vår golfterminal i klubbhuset. Avbokning utan kostnad senast 2 timmar innan bokad tid, därefter full greenfee. Faktureras i efterskott, gäller både medlemmar & gäster.
OBS! Vid uteblivande från en gruppbokning tas full greenfee ut.
Visa hänsyn och bekräfta din ankomst så att så många som möjligt kommer ut på vår vackra bana!