Nyhetsbrev – Städdagar, Rangekort, 18-hålsbanan

2339

Städdagar

Årets vårstädning är nu öppen för anmälan. Den ligger uppe som en tävling för att det är bästa sättet för oss att ta in anmälningar till städdagarna.
Vi börjar kl 9 och håller på till kl 15. Lunch ingår.
För att vi ska kunna servera lunch till alla och disponera er på ett bästa sätt är det viktigt att ni anmäler er.

Rangekort & Drivingrangen

Ingår det rangebollar i ditt medlemskap är det dags att aktivera ditt rangekort nu då bollmaskinerna är igång och säsongen börjar dra igång.
Ingår det inga rangebollar går det bra att ladda ditt kort med mer drag eller köpa till fria rangebollar för säsongen.
Detta görs i kansliet under öppettiderna.Rangen är avstängd tisdag 26/3 kl 10-11 för renplokning av alla bollar.

Kansliet & Golfshoppen

Kansliet och golfshoppen har öppet denna veckan (v13) Måndag-Torsdag 9-17 och Söndag 9-15 då vi har vårstädning under söndagen.
Från nästa vecka är kansliet öppet Måndag-torsdag 9-17, Fredag 9-16.
När vi öppnar 18-hålsbanan så kommer vi även börja ha öppet på helgerna kl 8-13. Beroende på bokningsläget kan vi ha öppet fram till 15.
Speciellt under april månad kommer helgöppettiderna bero en del på bokningsläge och förutspått väder.
Är kansliet stängt går det bra att betala greenfee via mobilen (appen ”Min Golf Bokning.” av Golfer Sweden, http://mgm.golf.se (Min golf för mobilen webbsida), Swish (nr 123 664 06 01 mottagare ”Lysegårdens Golf AB”)) eller kontanter via greenfee inkastet under tidsvisningstvn.

Status 18-hålsbanan

Vi räknar med att öppna 18-hålsbanan fredagen den 5 april kl 9. Det går bra att boka in sig redan nu. Kansliet kommer vara öppet fredagen från strax innan 9 till kl 16. Samt på helgen 8-13.
Restaurangen och kiosken är stängda för tillfället och vi går ut med information när vi vet något mer om exakt när vi öppnar dem.