Ny krögare klar

7577

Nu är det klart. Lysegårdens Golfkrog får ny krögare. Christer Fransson tar över driften av Lysegårdens Golfkrog från april 2019.
– Att få ta sig an nya utmaningar tillsammans med ett härligt team är något som alltid fått mig på bra humör. Med ett leende på läpparna och ett positivt sinne ser jag fram emot de utmaningar som komma skall. Med många års erfarenheter inom företagande, restaurang, catering och event besitter jag de kunskaper som jag vet kommer att komma till användning hos er, säger Christer Fransson.

Under de senaste 15 åren har Christer drivit restaurang Pasta-e-Contorni på Nordenskiöldsgatan i Göteborg.
– Pasta-e-Contorni startade som en delikatessbutik med egenimporterade varor från Italien. Under 2002 anordnade jag ett stort italienskt event med 200 grossister från Italien och Sverige på SAS Radison i Göteborg.
2005 erhöll Pasta-e-Contorni fem fyrar i GP, den första femman på 10 år.
– Utöver restaurangverksamheten anordnade vi catering och temakvällar för företag. Ett lyckat koncept var den matskola vi drev för företag och privatpersoner. En matskola som erbjöd mer än bara matlagning, utan en lektion om det italienska köket och dess historia.
– 2012 anordnade vi en middag för Manchester United. Ett besök som den engelska landslagsmannen Rio Ferdinand beskrev som bästa lagmiddagen på år och dagar. Ett event som jag stolt ser tillbaka på.