Latest blog posts

Written by our founders and volunteers, keeping you up to date!

Öppettider lågsäsong

Kansliet har från nu ändrade tider för lågsäsongen. Det är öppet Tisdag & Torsdag 10-15. Gäller både på plats och telefon.

Höstmöteshandlingar 2023

Bifogat finner ni handlingarna för Lysegårdens GK:s höstmöte 2023 den 25/10 kl 19:00. Glöm inte att anmäla er via Min Golf om ni har tänkt komma på höstmötet. https://mingolf.golf.se/Competition/4193460 Handlingarna finns inte i tryckt format på mötet. Klicka på länken nedan för att se och skriva ut ditt exemplar. Höstmöteshandlingar LysGK 2023 Höstmötes protokoll 2023 Protokollet från höstmötet 2023 finns att ladda ner på länken ovan.  

Uppdatering bana 5 oktober

18-hålsbanan fortsatt stängd pga väta. 9-hålsbanan öppen men väldigt blöt. Framförallt fairway på hål 2 och hål 9. Stövlar rekommenderas. Höstgreenfee 9 hål = 150kr. Rangen stängd tillsvidare. Restaurangen stängd tillsvidare. Kansliet öppet vardagar och stängt helger. Kaffemaskinen utanför restaurangen är igång och kylen under med några drickor. OBS! Då vi ej åker ut med tunga maskiner spelas banan i befintligt skick.

Information från medlemsträffen 21 september

Medlemsträff med nya medlemmar 21 september bjöd medlemskommittén in samtliga, under 2023, nya medlemmar till en medlemsträff. Syftet var att informera om klubben, men framförallt att besvara frågor och få feedback från året på klubben. Tyvärr var intresset svalt. Men kunde man inte närvara på mötet, så kunde man dock skicka in sina frågor/funderingar, så skulle vi publicera frågor och svar på vår hemsida. Så nedan kommer det utlovade. Svinga lugnt Medlemskommittén   Var hittar jag kalendern för banan, där jag kan se tävlingar...

Finalen i Herrgolfen Onsdagar 2023 blev en succé !

Här kommer några bilder från finalen i Onsdagsgolfen 2023.