Beskrivning av tjänsten
VD/Klubbchef till Lysegårdens Golfklubb

Vill du vara med att utveckla Lysegårdens Golfklubb enligt vår vision;

Lysegårdens Golfklubb skall vara det självklara valet när det gäller golfspel och medlemskap.
Vi skall erbjuda ”Roligare Golf” med de bästa utvecklingsmöjligheterna.
Hos oss skall glädjen och hälsan vara i fokus.

Lysegårdens Golfklubb, 1 mil norr om Kungälv, omtalad för sin vackra bana och fina träningsområden tillhör en av distriktets bästa banor, med aktiva medlemmar och nöjda greenfee-gäster. Vår klubbchef ska gå vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny VD/klubbchef som vill vara med på vår resa.

Vår klubb har redan från starten 1966 jobbat med att skapa nya möjligheter för medlemmar och gäster. Anläggningen består av 27 hål och sedan 2019 ägs marken av oss. Övningsområden fortsätter att utvecklas och spännande planer finns för framtiden. Vi är en välmående klubb med stabil ekonomi. Klubben har ca 1400 medlemmar och vi tar emot ca 8000 greenfee-gäster varje säsong och omsätter ca 8 MSEK.

Vår ambition är att ge våra medlemmar goda förutsättningar att utveckla sitt golfspel. Vi drivs av att ständigt se nya möjligheter och vi skapar utrymme att genomföra goda idéer. Samt att erbjuda de bästa förutsättningarna för god tillgänglighet för spel på de mest attraktiva tiderna.

Till anläggningen, förutom golfbanorna, hör också klubbhus med reception, restaurang, driving range, toppmodern svingstudio och fina övningsområden. Därutöver har vi maskinhall och utrymmen för banpersonal samt omklädningsrum och kansliutrymmen.
Restaurangverksamheten och träningsverksamheten för nya golfare, medlemmar och företag drivs på entreprenadbasis.

Vi söker nu ny VD/ klubbchef

Som VD/klubbchef har du resultat- och helhetsansvar med uppgift att driva och utveckla vår verksamhet och anläggning, både för föreningen och aktiebolaget. Du har en operativ roll med fullt ansvar för ekonomi, verksamhetsplanering, organisation, drift, personalansvar och arbetsmiljö samt ansvarar även för våra entreprenörer, dvs restaurangen och tränarna.

Du har även en viktig strategisk roll, där det gäller att se möjligheter och utveckla nya koncept för hela anläggningen. Förstärka bilden av de golfupplevelser vi erbjuder, genom marknadsföring och andra intäktsskapande åtgärder. T ex sponsring, företagsaktiviteter och externa arrangemang.

Du är vårt ansikte utåt. Det är viktigt att du och dina medarbetare tillsammans levererar bästa service till våra medlemmar, gäster och sponsorer. Kommunikation i olika former är en viktig del i din roll.

Som ansvarig har du många olika kontaktytor. Internt med våra kommittéer och medlemmar.
Externt möter du gäster och samarbetspartners inom regionen. Du samverkar även med Svenska Golfförbundet, Göteborgs Golfförbund och andra golfklubbar. Samt kontakter med myndigheter, bank och leverantörer.

VD/klubbchef rapporterar till styrelsen. Du leder arbetet tillsammans med banchefen samt ytterligare 3 heltidsanställda.  Under högsäsong tillkommer 5-10 säsongsanställda.

Om dig

Du är en engagerad ledare som är intresserad av ständig vidareutveckling och förbättring av såväl kundupplevelse som medarbetare. Du brinner för idrott, hälsa och golf och ser att du med din erfarenhet och kompetens kan bidra till att utveckla Lysegårdens Golfklubb.

Du följer med i trender och samhällsutveckling, för att utveckla detta till nya möjligheter att forma vår klubb. Det handlar om allt från att utnyttja nya digitala möjligheter till att skapa starkare upplevelser på plats.

Är du öppen, nyfiken, utåtriktad och har lätt för att utveckla och bibehålla relationer med medlemmar, gäster och samhällsaktörer? Har du dessutom förmågan att inspirera och entusiasmera? Bra på att bygga en god laganda och skapa engagemang? Då är vi nyfikna på att höra mer om dig.

Välkommen med din ansökan!

Praktiska frågor
Tillträde snarast.

Har du frågor, kontakta då vår styrelseordförande i Lysegårdens Golf AB, Rune Arnesen på tel. 070-829 89 07.

Din ansökan skickar du snarast, dock senast den 31 januari 2022
till arnesen@stormas.no Intervjuer sker löpande.