Tisdag 23 maj sattes nytt rekord för veteranernas tisdagstävlingar.

119 personer, fördelat på 94 personer på 18-hålsbanan och 25 personer på 9-hålsbanan. Trots en lite småkylig morgon, 7,8 grader vid 7-tiden, blev det en riktigt härlig dag på banan. Idag spelade alla damer från Tee 43 och alla herrar från Tee 50 som beslutades på vårmötet. Nästa gång detta sker är 15 augusti.

Grattis till segrarna:

A-klassen  Karl-Inge Winkler

B-klassen  Ove Jeppsson

9-hålarn, Rolf Ström

Tisdag 16 maj

Veteran 9:an växer så denna omgång deltog 16 st där Gun Kareflod stod som segrare.

Måndag 15 maj

Tredje omgången av Veterantouren spelades på Stenungsund GK som är en ny klubb i vårt utbyte istället för Lerjedalens GK.

Dimmigt på morgonen men inte värre än att vi kunde starta kl 08.00 och de flesta var positiva till banan.

Grattis till segrarna;

A-klassen Börje Reis.

B-klassen Birgitta Hansson.

Veterantouren 2017 startar tisdagen 2 maj.

Första start 08,00 och vi fortsätter med slaggolf.

Tävlingarna finns nu upplagda så det är bara att gå in och anmäla sig.

Order of Merit som 2016 med placeringspoäng men de 12 bästa resultaten räknas.

Matchspelscupen, Anders Memorial, är upplagd som Veteranernas matchspelscup, Anmälan senast 15 maj. Beroende på antal anmälningar kommer sedan ,matchspel att arrangeras.

Kontaktperson innan våra tävlingar och när vi spelar på Stenungsund, Gullbringa, Ale och Tjörn,  Roger Lundberg 0723016410, ro.lu@live.se.

Tävlingsdagen när vi spelar på Lysegården gäller telefonen på tävlingsexpeditionen, 0303 237703.