Onsdagsgolf

1. För att delta i seriespelet så betalar ni in 250kr via: Min Golf
(Detta görs en gång och innan er första deltävling).

2. Anmälan till respektive deltävling gör ni via min golf där ni också betalar er startavgift på 130kr. (Anmälan är bindande). Senaste anmälningstid är 16.00 måndagen innan tävling.

3. Ni bokar er starttid via Sweetspot.
Senaste anmälningstid är 18.00 måndagen innan tävling.

Vi använder digitala scorekort som finns på s.golfbox.dk där man anger sin 7-siffrig kod alternativt använder länken i mailet från tävlingen.

Starttider och tävlingsanmälan/betalning sker endast digitalt.
Då kan vi skicka ett tävlingsscorekort till er innan tävlingen.

OBS! Vi tar inga anmälningar via reception eller telefon.
Starttider och tävlingsanmälan/betalning sker endast digitalt.

_____________________________________________________________

Innesvingens Onsdagsgolf är en tävling för herrar och herrjuniorer som sträcker sig över hela säsongen. Detta är en tävling för alla herrar/herrjuniorer oavsett handicap. Valfri start och partner gäller under hela onsdagen (8-18). Det krävs att minst 2 per boll deltager i tävlingen. Har du ingen spelpartner så kan du kontakta oss på kansliet så hjälper vi er in i en boll.

NÄR? Onsdagar från den 27 Juni till 7 september. Uppehåll V30.

Finalspel: Lördagen 17/9

KOSTNAD:
250:- i grundavgift för att deltaga i serien. I priset ingår eclecticen.
130:-/deltävling då ingår sodavatten och lättare förtäring. Vid de tillfällen restaurangen är stängd då man kommer in kommer det finnas wrap i kyl

VAR? Onsdagar på Lysegårdens GK

HUR?
Öppen tävling för herrar och herrjuniorer. Valfri start och partner. 18 hål slaggolf från varierande tees. Vid varje deltävling erhåller segraren ett delpris. Deltävlingarna ingår i en tävlingsserie. 2 poäng för deltagande och sedan placeringspoäng i fallande ordning från 35 poäng till segraren. Under året kommer det vid tillfällen komma lite speciella förhållande med x antal klubbor som får användas vid omgången.

FINALSPEL
Lördagen den 17/9 spelas finalspelet. 36 spelare kvalificerar sig till finalen 1 möter 36, 2 möter 35 osv. Upplägg: Matchspel över 18 hål. Vid lika resultat går den med bäst serieplacering vidare. Segrarna (18 spelare) kvalificerar sig till 9-håls shoot-out. De 2 sämsta på varje hål får sedan lämna shoot-outen tills en segrare är korad på det nionde hålet. Kvällen avslutas med gemensam middag och prisutdelning.