Mångolfen 2020

Nu kör vi igång 9e säsongen av Mångolfen!

Vi startade upp Mångolfen med tanken att vi ville ge alla golfsugna tjejer och damer möjligheten att lära känna likasinnade. Det var många som inte hade någon att spela med regelbundet och på ett lättsamt sätt.  Nu är vi många som ser fram emot måndagarna! Så varmt välkomna alla nya och gamla Mångolfare till ännu en ny säsong! Vi fokuserar även i år på att spela blandade bollar, så att vi blir ett ännu större och härligare gäng med go gemenskap!

Även i år kommer vi att ha en A- och en B-klass. Fördelningen kommer vi att göra utifrån handicap vid säsongsstart, så att det blir två lika stora grupper.

Precis som förra året kör vi RUNNING ECLECTIC under säsongen och det sker alldeles automatiskt i golf.se, så ni behöver inte göra något själva.

När?

Vi startar måndagen den 4e maj och avslutar med spel och prisutdelning söndagen den 23 augusti. Totalt 15 måndagar. Vecka 30 är det Lysegårdsveckan och därmed ingen Mångolf. Vi spelar poängbogey i början och i slutet på säsongen och slaggolf däremellan.

Ordinarie starttider är mellan 16.00 -18.00. De som vill spela någon annan tid på dagen får gärna göra detta. Observera att om tävlingen inte kan slutföras på kvällen pga ospelbar bana eller av åska, så kommer tävlingen att ställas in.

Anmälan inför varje Mångolf

Vi har förbokade starttider mellan klockan 16.20 och 17.30. Till de som har anmält sitt intresse för Mångolfen, kommer en inbjudan att skickas ut via mail varje tisdag. Ett önskemål om starttid ska göras senast torsdag kl 18.00. Dessutom måste man gå in på Min Golf och anmäla sig till tävlingen där också. Starttiderna publiceras i Min Golf precis som alla andra golftävlingar.

De som vill spela annan tid än de förbokade, bokar starttid via Sweetspot eller via klubben. I kommentarsfältet i Mångolf-anmälningen skriver man då in vilken tid man bokat, ifall det är fler som vill gå med. Dessutom måste man även gå in på Min Golf och boka sig på tävlingen.

Startavgift:

Startavgiften är 60 kr per gång. Icke medlemmar i Lysegården är välkomna att tävla med oss, men betalar då naturligtvis även ordinarie tävlingsgreenfee till kansliet.

Startavgiften på 60 kronor betalas med swish: Tel nr 070-310 13 00

Poängsystem:

1:a 10 poäng
2:a 8  poäng
3:a 7 poäng
4:a 6 poäng
5:a 5 poäng
6:a 4 poäng
7:a 3 poäng
8:a och neråt* 2 poäng

*Alla som deltar får 2 poäng oavsett resultat

Resultat:

Scorekorten lämnas signerade i ett kuvert som hänger på anslagstavlan i damrummet. Resultaten publiceras i Min Golf och handikappjusteringen sker automatiskt.

Final:

Finalen spelas den 23 augusti. Det blir då scramble, greensome eller något liknande. Vi äter mat, minglar och delar ut priser. J

Innesvingen är vår sponsor!

Låter det här kul? Vill du vara med?

Skicka då ett mail med ditt namn, golf-id och mobilnummer till Karin Friberg. Tacksam om du gör det senast den 24/4 så att vi kan fördela klasserna. Självklart kan man hoppa på senare också. Alla är hjärtligt välkomna! När det närmar sig premiär, så kommer du att få mer information om Mångolfen. Har du fler frågor redan nu, så tveka inte att ringa eller maila någon av oss nedan.

Tävlingsansvarig:
Karin Friberg karin.friberg@live.se  tel 073-519 68 02