BLI SAMARBETSPARTNER TILL

Spelronder
Gästspelare
Medlemmar

Golf är fantastiskt. Perfekt i Coronatider. Vi har kul och umgås utomhus på klubblängds avstånd.
Genom att bli en av Lysegårdens GK:s samarbetspartners öppnar sig stora möjligheter för såväl profilering, nätverksutbyte samt rabatter och erbjudanden.

Lysegårdens GK har drygt 1 500 medlemmar. Varje år har vi ca 40 000 ronder och 10 000 gästspelare på banan.
Vi har dessutom ett flertal aktiva företag kopplade till vår anläggning.
Läget och förutsättningarna gör att här finns mycket bra profileringsmöjligheter samt att det är en naturlig mötesplats och har fantastiska förutsättningar för nätverksutbyte.

Vi är öppna för idéer och förslag hur vi kan göra för att driva samarbetet framåt och för att utveckla våra respektive varumärken.
Tillsammans är vi starka.

Vi skräddarsyr ert paket efter era önskemål. Om du är intresserad kan du kontakta Fredrik Rubensson på fredrik@lysegardensgk.se eller ring 0706-249855 för mer information.

client-image