Samarbetsklubbar:

Albatross GK och Gullbringa GCC

100:- rabatt (18-hålsbanan)

Gäller för fullvärdiga medlemmar (Seniorer och juniorer) alla tider endast vardagar

Gullbringaveckan V29 är greenfeebefriad

Abbekås GK

100:- rabatt alla dagar i veckan för premiummedlemmar.

Fri tävlingsgreenfee under Abbekåsveckan V29.

Juniorer spelar gratis alla dagar i veckan.

Bästkortet

Bästkortet är ett samarbete mellan Lysegården, Tjörn, Stenungsund och Lyckorna. Priset är 1500:- för premiummedlemmar. Juniorer på dessa klubbarna spelar helt gratis anläggningarna och behöver inte köpa Bästkortet.

Kortet ger dig som Lysegårdare tillgång till Tjörns 18 hål, Stenungsunds 18 hål och Lyckornas 18-hålsanläggning under ett helt år.

Kortet gäller alla dagar, förutom lördagar mellan 9 och 12, men max 10 gånger per klubb.

Bästkortet finns tillgängligt för alla premiummedlemmar. Vill du som vardagsmedlem eller 9-hålsmedlem köpa Bästkortet måste du uppgradera ditt medlemskap.

I samarbetet ingår även att varje klubb har två tävlingar som är greenfeebefriad för de andra klubbarna i samarbetet. Link till tävlingarna och namn kommer, men så länge ger vi er datum och klubb som gäller.
23/5 Stenungsund
30/5 Lysegården
28/6 Lyckorna
6/7 Lyckorna
8/7 Tjörn
2/8 Stenungsund
30/8 Lysegården
3/10 Tjörn

För anmälan eller ytterligare information. Kontakta kansliet.