Målet på sikt är att ha golfvärd på plats varje helgdag. Allt beror dock på hur många som visar intresse. Första året så är målet att ha golfvärdar minst 2 ggr/månad.

Bli golfvärd för en dag!

En golfvärds uppgift är att skapa trivsel och göra så att medlemmar och gäster känner sig välkomna till klubben. Man arbetar i par och arbetspasset är 9:00-14:00 på helger eller 14:00-19:00 på vardagar. Golfbil disponeras i den mån det finns lediga bilar.

Klubben bjuder på lunch eller fika i restaurangen.

• Hämta ut startlista samt info om dagen i receptionen.
  • Ta på er jacka eller bricka som visar att ni representerar Lysegårdens GK.
  • Hämta ut Golfbil och skylt som visar att ni är Golfvärdar.
  • Kontrollera så att starttiderna hålls.
  • Kontrollera att spelet flyter på banan. Vid behov korrigera, släppa igenom bollen bakom. Ofta uppstår problemen vid kiosken.
  • Visa tillrätta och vid behov guida till vatten, restaurang, omklädningsrum, shop osv. Kontrollera ordningen i omklädningsrum, toaletter.
  • Utför greenfee- och medlemskontroll. Vid avvikelser rapportera till kansliet. OBS! Ta inga konflikter ute på banan. Försök att alltid ha ett gott humör. Se till att alla spelare upplever ert möte som positivt.

TACK FÖR ATT NI STÄLLER UPP FÖR KLUBBEN!

Submit a Comment