Bästkortet

Bästkortet är ett samarbete mellan Lysegården, Tjörn, Stenungsund, Gullbringa och Lyckorna.

Priset är 2000:- för fullbetalande medlemmar – d.v.s. premiummedlemmar och diamantmedlemmar.
Juniorer på dessa klubbarna spelar helt gratis på anläggningarna och behöver inte köpa Bästkortet. OBS! Max 2 tillfällen.

Kortet ger dig som fullbetalande medlem 6 fria spel per bana under hela året.
Kortet gäller alla dagar med begränsningen lördagar, söndagar och helgdagar 9.00-12.00 då spel inte tillåts.

Bästkortet finns tillgängligt för alla fullbetalande medlemmar. Vill du som vardagsmedlem eller annan medlemskategori köpa Bästkortet måste du uppgradera ditt medlemskap.

För köp eller ytterligare information. Kontakta kansliet.

Greenfeesamarbete ”Tillsammans” i Balance Golf

Nya golfupplevelser är fantastiskt!
Vi är ett Balance Golf Center och totalt finns det 13 centers runt om i Sverige. För dig som medlem* har du möjlighet att spela till ett fint samarbetspris på alla klubbarna alla dagar i veckan med undantag

Seniorer: 25 % rabatt på gällande greenfee
Juniorer: Greenfee 100:-

*Erbjudandet gäller under 2021 för dig som har ett fullt betalande medlemskap med undantag för helger och helgdagar mellan klockan 09.00-12.00

# Balancegolf #Tillsammansärvistarka #Vibryrosspåriktigt

Samarbetet gäller mellan följande klubbar:

Borås Gk
Chalmers Gk
Idre Gk
Lundsbrunn GK
Lysegårdens GK
Nässjö GK
Oskarshamns GK
Ringenäs GK
Ronneby GK
Sankt Jörgen Park
Trummenäs GK
Åre GK
Ängelholms GK

*Erbjudandet gäller under 2021 för dig som har ett fullt betalande medlemskap ( premium och diamant) med undantag för helger och helgdagar mellan klockan 09.00-12.00

Övriga samarbetsklubbar:

Gullbringa GCC

100:- rabatt (18-hålsbanan)
Gäller för fullvärdiga medlemmar alla tider men endast vardagar

Abbekås GK

100:- rabatt alla dagar i veckan för premiummedlemmar.
Fri tävlingsgreenfee under Abbekåsveckan V29.
Juniorer spelar gratis alla dagar i veckan.