14 C
Kungalv
fredag, maj 25, 2018

Golfaktiviteter för gamla och nya medlemmar

Golf för alla under 2018

Målet med ”Golf för alla” är att ge alla medlemmar i klubben tillfälle till sällskapsspel med både nya och gamla bekanta under trevliga former. Alla medlemmar är välkomna.

Vi spelar 18 hål, singelspel utan tävling eller anmälningsavgift men vi håller oss till golfregler, försöker att ha ett bra speltempo men ett glatt humör är ett måste!!!

OBS!!! Nytt för i år är att en av våra tränare (Kenneth) ger oss en hjälpande hand med en golflektion innan första start vid några av tillfällena. Se nedan.

Du anmäler dig på www.golf.se/Min Golf och ”Sök tävling”(fast det inte är någon tävling) eller till Daniel i receptionen senast dagen innan kl.12.00. Vi lottar bollar och en e-mail går ut till varje deltagare med starttid och sedan är det bara att spela.
För att se alla upplagda Golf för alla så kan du trycka på länken nedan och anmäla dig.

Vi hoppas på god anslutning och alla är hjärtligt välkomna.

Medlemskommitten

——————————————–
Vi är nio personer i medlemskommittén.

Elna Pålsson elnapalsson@hotmail.com

Eva Johnning eva.johnning@hotmail.com