Säsongen 2017

Golfaktiviteter för gamla och nya medlemmar

Golf för alla under försommaren, maj – juli.

Målet med ”Golf för alla” är att ge alla medlemmar i klubben tillfälle till sällskapsspel med både nya och gamla bekanta under trevliga former.

Alla medlemmar är välkomna. Vi spelar 18 hål, singelspel utan tävling eller anmälningsavgift men ett gott humör är ett måste.

Vi kommer att ha fler tillfällen under 2017 än tidigare och kommer också att variera dagar och tider. Det blir sju tillfällen under maj – juli. Första tillfället är den 4 maj, en tid på förmiddagen och en tid på eftermiddagen.

Du anmäler dig på www.golf.se/ ” Min Golf” och ”Sök tävling”(fast det inte är någon tävling) eller till Daniel i receptionen senast kl.12.00 två dagar före. Vi lottar bollar och en e-mail går ut till varje deltagare med starttid och sedan är det bara att spela. Du kan se alla datum på länken nedan, med länkar till varje evenemang på golf.se ”Min Golf”.

Mingelgolf den 30 juni och den 25 augusti

Målet är att nya och gamla medlemmar ska träffas under trevliga former. Vi anordnar ”Mingelgolf” två gånger den här säsongen. Ingen tävling och ingen anmälningsavgift. Vi spelar sällskapsgolf på 9-hålsbanan och samlas i klubbhuset vid fyratiden och alla ska helst vara spelklara kl 16.30. Efter golfen äter vi en lättare måltid i restaurangen och passar på att umgås med nya och gamla bekanta. Man kan naturligtvis välja att bara vara med och äta om man inte har möjlighet att vara med och spela.
Anmälan till Mingelgolfen den 30 juni
Anmälan till Mingelgolfen den 25 augusti

Faddergolf för nya golfare försommaren 2017

Medlemskommittén fortsätter att anordna ”Fadderrundor för nya golfare”.  Det blir ett par tillfällen under maj och juni.
Läs mer om faddergolfen och anmäl dig till den här.

Vi behöva ett 15-tal faddrar. Du som är intresserad av att gå fadderrunda med en ny medlem är välkommen att höra av dig till Eva eller Louise. Se nedan för kontaktinformation.
Ta gärna del av vår fadderinformation.

Vi hoppas på god anslutning till våra aktiviteter och alla är hjärtligt välkomna.

Kom gärna med synpunkter och idéer till oss i Medlemskommittén om spelformer, tider och andra trevliga aktiviteter.

Medlemskommittén
Vi är åtta personer i medlemskommittén.

Elna Pålsson elnapalsson@hotmail.com
Eva Johnning eva.johnning@hotmail.com