OrustGolf-6772Hej alla Lysegårdens damer!

Nu är snart den efterlängtade golfsäsongen här. Lysegården har i år fått tillbaka sin Damkommitté och vi välkomnar alla Lysegårdens Damer till en liten mingelträff måndagen den 20 april kl 18.00.  Vi bjuder på kaffe med dopp och informerar om upplägget av årets program. Samtidigt kan man kika in i Damernas omklädningsrum där några flinka Lysegårdsdamer har stylat om med färg och möbler.

Mångolfen startar måndagen den 4 maj. Information finns i bifogat dokument och även på Lysegårdens hemsida www.lysegardensgk.se. Vi kommer även att informera på vår träff ovan.

Nytt för i år kan bli en damtävling över 9 hål, 8 – 10 gånger under säsongen. Vi har fått ok från klubben att köra en sådan från kl 17.00 på onsdagar, men vi behöver veta om intresse finns för en sådan tävling bland våra damer.

För att veta hur många som kommer till träffen den 20 april samt hur många som vill spela Mångolfen och/eller 9-hålstävling ser vi gärna att ni anmäler er till någon nedan.

Meddela Ja/Nej till träffen samt namn, golf-id, Hcp och mobilnummer för intresse av Mångolfen resp 9-hålstävling.

Alla är hjärtligt välkomna!

Lysegårdens Damkommitté
Karin Friberg: karin.friberg@live.se; 073-5196802
Gunilla Josefsson: gunilla@kungalvsvent.se
Mona Bergman
Anita Bergman
Elizabeth Hermansson
Anette Hjortskog
Eva Lundmark
Annika Brattelius

Vid frågor och funderingar är det bara att ringa.

Kungälvspokalen kommer att arrangeras som vanligt.
Ansvarig: Karin Friberg

Damresan 2020
Lysegårdens Damresa är planerad att gå till Ringenäs GK 16-17 maj 2020. Då situationen är som den är med Corona så övervakar vi situationen och kollar på andra alternativ om det behövs.
Ansvariga: Susanne Wahlund, Lena Palmqvist, Eva Lundmark