När du blivit medlem i en golfklubb får du ett Golf-id (ååmmdd-xxx) med ett lösenord från Svenska Golfförbundet.

Med golf-ID samt lösen kan Du logga in dig på www.golf.se/ ”Min Golf” . (SGF:s hemsida)

Där kan du själv justera ditt handicap (hcp), hantera dina golfvänner, följa statistik, ändra dina personliga uppgifter samt mycket annat. Det är också via denna sida du anmäler dig till tävling och bokar tider på många banor. På Lysegården bokar du dock starttider via appen Sweetspot.

På Svenskgolf.se finns mycket intressant att läsa och där finns en digital golfskola där man kan få många tips.

För att få ordning på statistiken och för aktivitetsstödet vill vi att alla rundor inklusive 9-hålsbanan registreras. Tack på förhand för att du hjälper till med det!

Innan Du går ut på din bokade runda vill vi att Du senast 10 minuter innan ankomstregistrerar dig antingen i receptionen eller digitalt.