När Du blivit medlem i en klubb får Du ett medlemskort av Svenska Golfförbundet samt ett Golf-ID (ååmmdd-xxx) med en lösen. Du kommer också att få Svensk Golf med posten en gång per månad.

Med golf-ID samt lösen kan Du logga in dig på www.golf.se/ ”Min Golf”  .( SGF:s hemsida) Där kan du själv boka/avboka tider på alla golfbanor, registrera rundor och justera ditt handicap (hcp), hantera dina golfvänner, följa statistik, ändra dina personliga uppgifter samt mycket annat.

På Svenskgolf.se (Golftidningen) finns mycket intressant att läsa och där finns en digital golfskola där man kan få många tips.

Med medlemskortet eller Golf-ID med lösen kan du sköta mycket av det basala med den terminal som finns inne i klubbhuset.

För att få ordning på statistiken och för aktivitetsstödet vill vi att alla rundor inklusive 9-hålsbanan registreras.

Innan Du går ut på din bokade runda vill vi att Du senast 10 minuter innan ankomstregistrerar dig antingen i receptionen eller digitalt.

Svinga lugnt.