Lysegårdsdagen 19 maj

1156

Lysegårdens Golfklubb anordnar Lysegårdsdagen i samarbete med Innesvingen, Balance Golf och Club Evergreen lördagen den 19 maj.

KLUBBUTPROVNING
Innesvingen ser till att du får rätt utrustning. Från 12.00 är det möjligt att förboka tider för att testa klubbor.
Anmälan görs via kansliet på 0303-223426 eller via info@lysegardensgk.se

BALANCE GOLF UPPSTART
Vill du förbereda dig på bästa sätt för golfsäsongen 2018? Då skall du satsa på att vara med i det nya Balance Golf-konceptet inom träning, för vi vill att alla golfare skall kunna utöva golfsporten under hela sin livstid utan att få skador.
14.00-17.00 finns initiativtagaren Erik Blomqvist och på rangen och berättar om Balance Golf, koncept och kurserna. Våra tränare Markus och Kenneth ger sedan kostnadsfria råd och tips kring träning. Ingen föranmälan krävs.

TRUBADURKVÄLL
Från 18.00 serveras en härlig buffé i restaurangen.
Trubadur underhåller och Musicquiz utlovas.
Kostnad: 195:-.
Anmälan öppen för alla.

Anmälan och betalning via Swish 1235543947
OBS! Begränsat antal platser.