Markus Forsbohl är ansvarig tränare på Lysegårdens Golfklubb.
Via sitt företag Forsbohl Golf Academy erbjder han allt från juniorträning, grönt kort, privatlektioner till gruppträning och spellektioner.

Vad betyder Balance Golf för dig Markus:
– Jag är med i Balance Golf för nätverket av golfutvecklare och klubbutvecklare som hjälper varandra och på riktigt jobbar med konceptet individanpassad golf. Vi har en röd tråd i alla golfens delar med ledord som jag står för – Enkelt, skonsamt, kraftfullt.” Tränareteamet ihop med Fredrik vår klubbchef får med Balance Golf en bra helhet i vår verksamhet på Lysegården golfklubb.

Vilka är dina styrkor som tränare?
– Med mig har du garanterat en engagerad och positiv golfutvecklare med 25 års erfarenhet av elitspelaren till den nya golfaren.
Jag hjälper dig att få lägre scorer och min spetskompetens är inom wedge & närspelet.

Kenneth Nilsson är assisterande tränare på Lysegårdens GK. Han har en lång karriär som tränare på klubbar som Nyköping, Norrköping, Strömstad, Torreby, Chiang Mai Highland. Kenneth ansvarar för Grönt Kort-utbildningen och dom nya golfarna. Han är även ansvarig för Golffritids.

Vilka är dina styrkor som tränare?
– Jag har en bred erfarenhet av alla typer av golfare. Det är viktigt att golfarna för förståelse för det mentala spelet.