På Lysegårdens Golfklubb erbjuder tränarteamet med Markus Forsbohl som ansvarig golfutvecklare, dig som medlem och golfare, ett innovativt kursutbud för träning både i grupp och privat utifrån Balance Golf konceptet. Tränarteamet på Lysegårdens Golfklubb har tillsammans en gedigen erfarenhet tillsammans och brinner för golfutveckling.

Vad innebär Balance Golf för dig som golfare på Lysegårdens  Golfklubb?

Stort hjärta, helhet, glädje, framkant och succé tillsammans är Balance Golf värdegrunder.

–       Balance Golf är ett träningskoncept som är i framkant vad gäller golfutveckling och har de senaste åren växt till 14 centers i Sverige och utomlands. Filosofin bygger på att varje golfspelare är unik och därför jobbar golfutvecklaren med att individanpassa träningen så att den passar för just DIG. Det gör att du som golfare lär dig snabbare, enklare och mer skonsamt. Det handlar om att ge dig som golfare en ren bollträff varje gång och genom det får du mer glädje med din golf. Konceptet Balance Golf står för helhet och erbjuder träning inom alla delar av spelet för dig som ung som gammal, som ny golfare till tourspelare.

Succé tillsammans

Alla Balance Golf Centers bildar ett nätverk av golfutvecklare och klubbutvecklare  från respektive klubb. Nätverket träffas under ett antal tillfällen under året för utbildning inom olika områden som rör en golfklubbs verksamhet. Tillsammans med Balance Golf kan vi på Lysegårdens Golfklubb vara i framkant inom många områden som rör en golfklubb och det säkerställer att vi utvecklas i rätt riktning.