Anmälan juniorträning 2019

Hej och välkommen till en ny säsong och anmälan för juniorträning på Lysegårdens GK.
Vi har träningsgrupper som passar alla åldrar och utvecklingsnivåer.
Träningen startar v. 16

Träningsalternativ

Golfkul
Golfen för de allra yngsta och vänder sig till juniorer i åldern 6-8 år. Träningen bygger till stor del på lek. Träning 1 gång i veckan v.19 – 24 och v.33 – 36.

Junior BAS – Säsong
För ungdomar mellan 9-21 år. Juniorerna är uppdelad i grupper efter ålder. Alla grupper tränar på tisdagar
Träning under ordinarie säsong 1 lektion i veckan + öppen lördags träning.
V. 16-24, 26-27 och v.32-37

Junior XL – Säsong
Är avsedd för dem som vill satsa lite extra på golfen. Tränar på tisdagar tillsammans med Junior BAS och utöver det även på måndagar.
Träning under ordinarie säsong 2 lektioner i veckan + öppen lördags träning.
V. 16-24, 26-27 och v.32-37

Tillägg – Helår
Träning för de juniorer (BAS&XL) om vill träna året runt. För och efter säsong (oktober-mars), sommarlovsträning och höstlovsträning

För anmälan använd anmälningsformulär