Ungdom och elit

Anmälan och tider för juniorträning hittar ni under ”Anmälan juniorträning” som ni hittar till höger på sidan här. I vår ”Juniorfolder” finner ni mer information om vår ungdomsverksamhet, träningar och golfkul

Lysegården har alltid haft en mycket utbredd och väl ansedd ungdomsverksamhet. Här kommer du kunna hitta information om både ungdomsverksamheten och vår elitsatsning.

En bra ungdomsverksamhet är grunden för en framgångsrik elitsatsning och idag har vi fler toppspelare på Lysegården än någonsin förr. De som nått längst är Niclas Fasth som idag spelar på Europatouren med flera vinster i bagaget och Nina Reis som representerat Lysegården på LPGA och LET-touren. Nina vann år 2005 Telia Tour och spelade på LPGA-touren i USA med flera topp 10 placeringar. I dagsläget har vi flera duktiga tjejer som spelar collegegolf i USA och några killar som spelar på ”Nordea Tour” i Norden.

Dam- och Herreliten representerar Lysegården i Nationella serien och Göteborgsserien och juniorerna spelar Göteborgs Golf Cup och Juniorserien, J21 respektive J16. Juniortjejerna representerar även klubben i Tjejserien.