Välkommen till oss på Lysegårdens Golfklubb!

Hos oss bokar du din starttid på Lysegården genom appen Sweetspot, som laddas ner där appar finns.
Det går även att boka på Sweetspot via webben på denna länken.

GREENFEE

På Lysegården jobbar vi med dynamisk prissättning, varför priset kan variera beroende på val av veckodag och tidpunkt på dagen då du vill spela.

AVBOKNINGSPOLICY

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 3 timmar före start. Varje starttid måste ankomstregistreras via appen eller i Lysegårdens reception. Ej ankomstregistrerade tider debiteras med 200kr för medlem och full greenfee för gäst.

JUNIOR

Juniorer betalar halva priset på gällande greenfee.

GÄST TILL MEDLEM, 18 HÅL

Gästgreenfee är varierande beroende på vilket medlemskap medlemmen har.
För att få greenfeerabatten skall medlemmen boka och betala greenfeen.

GREENFEEBILJETTER

Vill du använda dig av en greenfeebiljett så ring oss och boka starttid.

9-HÅLSBANAN

330:- alla tider. Gäst till medlem varierande rabatter

SCOREKORT OCH BANGUIDE

Vi jobbar med helt digitala produkter via appen OnTag Scorekort. Där kan du skapa ett eget scorekort eller be receptionen att skicka det till dig.
I appen finns nya interaktiva 3D-banguider med Point Of Interest och Flyover på OnTag-anslutna golfklubbar i Sverige. Alltid fri tillgång på din hemmaklubb, övriga banor tillgängliga via prenumeration.

GOLFBILSHYRA, 18 HÅL

420:- per bil