Välkommen till oss på Lysegårdens Golfklubb

Lysegården är en naturskön bana med möjlighet till spel på en 18-håls bana samt en 9-håls bana som också är öppen för Pay and Play.

Att tänka på för dig som inte spelat golf tidigare och vill spela på vår Pay and Play

• Lägg tillbaka uppslagen torv
  • Laga nedslagsmärken på green (instruktion finns i kansliet)
  • Håll speltempot (2 timmar för 9 hål)
  • Släpp igenom om ni går långsamt eller behöver leta efter bollar
  • Inga rangebollar får användas på banan
  • Uppvärmning sker på rangen där ni betalar 10:- för 23 rangebollar
  • Bollar och annan utrustning kan ni köpa i vår shop i klubbhuset
  • Greenfee betalas i klubbhuset som är bemannat 8-18 måndag-torsdag, 8-16 på fredagar och 9-13 på helger.
  • OBS! När receptionen är obemannad sker betalning med kort via terminalen eller kontant via greenfeeinkast.

Företagsarrangemang

Vi på Lysegårdens GK ser till att ert arrangemang blir precis så som ni vill ha det. På vår palett finns allt från mindre konferenser till stora shotgunstarter. Vår stora fördel är att vi även tar emot sällskap som vill prova på golf på en riktig bana. På Lysegården har vi nämligen pay&play på en av landets bästa banor.

Vi hjälper er med sponsorpaket, företagsgolf, konferenser, prova på-golf osv.

För mer information och priser kontakta Fredrik Rubensson 0303-237720