OrustGolf-6772

Välkomna till en säsong med Lysegårdens damer

Mångolfen startade den 2 maj och nytt för i år är att man kan vara med utan att tävla. Se bifogad information om Mångolfen.

Kungälvspokalen spelades torsdagen den 5/5 på Lysegården, där Lysegården vann! Nästa tillfälle är onsdagen den 10/8 på Gullbringa. Reservera denna datum redan nu.

I år hade vi Ladies Invitation torsdagen den 16 juni. En tävling där alla Lysegårdens damer bjuder in en dam från annan klubb och tillsammans spela bästboll. Tävlingen vanns av Ann-Sofie Jonsson tillsammans med Jill Eliasson från S:t Jörgen Park Golf Club.

För att vi lätt ska nå ut till alla våra golfande damer med löpande information, uppmanar vi dig att gå med i vår Facebook-grupp ”LYSET” om du inte redan är med där. Sök upp denna redan idag, så att du inte missar någon värdefull information.

Vid ev frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Lysegårdens Damkommitté

Karin Friberg