Här nedan kan du läsa och se dom olika medlemsalternativen vi har här på Lysegårdens GK.
När du beslutat dig för vilket medlemskap du vill ansöka om så gör du det till höger på sidan.
Fyll i formuläret och tryck på skicka så ansöker du om medlemskap.

Att bli medlem i Lysegårdens GK innebär att man har rättigheter och skyldigheter.
Vi uppmanar alla medlemmar, gamla som nya, att läsa klubbens stadgar.
Dessa hittar ni på hemsidan.
Vi påpekar också att om man som medlem vill begära utträde eller byta medlemskategori skall detta ske senast 31 oktober (skriftligt, helst via e-post), sker inte detta åläggs medlemmen att betala nästa års avgifter.
OBS! Alla medlemskap gäller för innevarande kalenderår.
Nedanstående månadspriser gäller vid 12 månaders autogiro med start januari, över färre månader blir beloppet högre.

Att lösa ut ett rangekort kostar 100:- i engångavgift. Kortet kan sedan användas till de som har fria bollar eller för de som vill ladda på credits.
Nedan kan ni läsa om vilka medlemskap som omfattas av bollrättigheter på rangen.

Prova på 2020  4695:-
Du blir fullvärdig medlem under hela 2020 för endast 416:-/månad vid 12 månaders autogiro med första dragning i januari, startar autogirot senare blir det med förhöjd månadsavgift alternativt att man betalar in manuellt för gångna dragningar. Inga avgifter tillkommer.

Erbjudandet gäller vid övergång från en annan golfklubb eller om du är nybörjare.
Möjlighet att köpa bollkort till reducerat pris.
Under år 1 av kampanjmedlemskapet betalar man 416:-/mån vid 12 månaders autogiro alternativt över resterande antal månader men med ett högre månadsbelopp eller 4695:- direkt.
Vid köp av spelrätt får medlemmen möjlighet att behålla ett lägre pris ytterligare ett år.
Efter andra året övergår kampanjen i ett premiummedlemskap.

416 SEK/MÅNAD – 4695 SEK/SÄSONG

Kampanj 22-39år 3695:-
För alla mellan 22-39 år. Du blir fullvärdig medlem under hela 2020 för endast 333:-/månad vid 12 månaders autogiro med första dragning i januari, startar autogirot senare blir det med förhöjd månadsavgift alternativt att man betalar in manuellt för gångna dragningar.

Detta medlemskap är för personer födda 1981 eller senare.

333 SEK/MÅNAD – 3695 SEK/SÄSONG

Studerande 2695:-
För alla som kan uppvisa intyg på heltidsstudier. Du blir fullvärdig medlem under hela 2020 för endast 250:-/månad vid 12 månaders autogiro med första dragning i januari, startar autogirot senare blir det med förhöjd månadsavgift alternativt att man betalar in manuellt för gångna dragningar.

Obegränsad spelrätt på hela anläggningen. Fri tillgång till vår träningsanläggning. Möjlighet att köpa bollkort till reducerat pris.

250 SEK/MÅNAD – 2695 SEK/SÄSONG

Nya Golfare 2200:-
Är endast för personer som har gått Nybörjar/Grönt kort kurs på Lysegården med Markus & Kenneth.

27-håls premiummedlem – Med spelrätt
Obegränsad spelrätt på hela anläggningen. Obegränsat bollkort.
Fri tillgång till vår träningsanläggning. Möjlighet att köpa till bästkortet.

6595 SEK

27-håls vardagsmedlem – Med spelrätt
Begränsad spelrätt till vardagar. Obegränsat bollkort.
Reducerad greenfee, 17% på helger/röda dagar. Fri tillgång till vår träningsanläggning.

5595 SEK

Niohålsmedlem
Fri tillgång till 9-hålsbanan. 400 fria bollar på bollkort. Reducerad greenfee på 18-hålsbanan 17%. Fri tillgång till vår träningsanläggning.

4195 SEK

Niohålsmedlem Mini
Fem spel på 9-hålsbanan. 200 fria bollar på bollkort. Reducerad greenfee på banorna 18-hålsbanan 17% 18-håll. 249:-/9-hål. Fri tillgång till vår träningsanläggning.

2195 SEK

Juniorer 17 – 21 år
Obegränsad spelrätt på hela anläggningen. Fritt spel på våra samarbetsklubbar i Göteborg och Bohuslän. Fria bollar. Fri tillgång till vår träningsanläggning.

2100 SEK

Juniorer 11 – 16 år

1500 SEK

Juniorer 0 – 10 år

900 SEK

Passiv medlem 740 SEK
Maximal familjeavgift* 15000 SEK

*Familjeavgift gäller max 2 föräldrar och hemmaboende barn upp till 21år.

Här registrerar du dig enkelt och väljer vilken spelrättighet du vill ha.
Efter du har registrerat dig loggar du in på Min Golf och betalar avgiften.
Därefter är du aktiverad. Avgiften ligger under Mina sidor. Titta så att dina kontaktuppgifter fortfarande stämmer. Du godkänner dessutom klubbens villkor för medlemskap i och med att du registrerar dig. Är du helt ny inom golfen får du ett välkomstmeddelande till den uppgivna e-postadressen vid registrering och där finns även information hur du loggar in på Min Golf för första gången.

Tänk på att när du blir medlem i en förening så accepterar du föreningens stadgar.
Här kan du läsa Lysegårdens GKs stadgar.