Här nedan kan du läsa och se dom olika medlemsalternativen vi har här på Lysegårdens GK.
När du beslutat dig för vilket medlemskap du vill ansöka om så gör du det till höger på sidan.
Fyll i formuläret och tryck på skicka så ansöker du om medlemskap.

Att bli medlem i Lysegårdens GK innebär att man har rättigheter och skyldigheter.
Vi uppmanar alla medlemmar, gamla som nya, att läsa klubbens stadgar.
Dessa hittar ni på hemsidan.
Vi påpekar också att om man som medlem vill begära utträde eller byta medlemskategori skall detta ske senast 31 oktober (skriftligt, helst via e-post), sker inte detta åläggs medlemmen att betala nästa års avgifter.
OBS! Alla medlemskap gäller för innevarande kalenderår.
Nedanstående månadspriser gäller vid 12 månaders autogiro med start januari, över färre månader blir beloppet högre.

För att som medlem få ut bollar i bollautomaten på rangen så använder vi oss av appen ”Golfmore”. Den är gratis att ladda ner och finns för både iPhone och Android. Läs mer här.

Vill man istället använda sig av ett klassiskt rangekort så kan man göra det men vi förespråkar gärna att man använder appen ”Golfmore”, där man också kommer kunna ta del av erbjudanden mm.
Att lösa ut ett rangekort kostar 100:- i engångavgift. Kortet kan sedan användas till att ladda på bollar.
Nedan kan ni läsa om vilka medlemskap som omfattas av bollrättigheter på rangen.

Prime Time
9.00-12.00 helger och röda dagar

Flexmedlem
Ett medlemskap för dig som är osäker på hur mycket du kommer spela under året.
Du betalar in 2700kr och du får använda 3500kr att betala greenfee på både 9-hålsbanan och 18-hålsbanan. Medlemsavgift (värde 795kr) ingår i summan och du är aktiv medlem i Svenska Golf Förbundet och kan ändra HCP samt boka greenfee på andra banor.

Då vi tillämpar dynamisk prissättning på 18-hålsbanan så kommer antal rundor att bestämmas av när du bokar dina tider.

2700 SEK (250 kr/månad)

Diamantmedlem
Ett medlemskap som passar dig som spelar och tränar mycket. Hög tillgänglighet på dom mest attraktiva tiderna.
Obegränsad spelrätt på hela anläggningen. Fria rangebollar. Möjlighet att köpa Bästkort. 40% gästrabatt.

9000 SEK (775 kr/månad)

Guldmedlem (fd. Premium)
Spelrätt på hela anläggningen. Hög tillgänglighet på dom mest attraktiva tiderna.
Fri tillgång till vår träningsanläggning. Möjlighet att köpa till bästkortet. 25% gästrabatt. I samband med tecknandet har du möjlighet att lägga till ett bollpaket. Du får 1300 bollar för 500 kr.

6800 SEK utan bollpaket (590 kr/månad)
7300 SEK med bollpaket (635 kr/månad)

Silvermedlem (fd. Vardag)
Begränsad spelrätt till vardagar.
Fri tillgång till vår träningsanläggning.
I samband med tecknandet har du möjlighet att lägga till ett bollpaket. Du får 1000 bollar för 500 kr.

5800 SEK utan bollpaket (510 kr/månad)
6300 SEK med bollpaket (550 kr/månad)

Bronsmedlem
Detta medlemskap gäller alla 7 dagar i veckan men efter 15:00. Du har möjlighet att spela fritt på båda banorna.

3000 SEK (275 kr/månad)

Niohålsmedlem
Fri tillgång till 9-hålsbanan. Fri tillgång till vår träningsanläggning.
I samband med tecknandet har du möjlighet att lägga till ett bollpaket. Du får 500 bollar för 300 kr.

4400 SEK utan bollpaket (390 kr/månad)
4700 SEK med bollpaket (415 kr/månad)

Juniorer 17 – 21 år

2500 SEK (235 kr/månad)

Juniorer 11 – 16 år

1800 SEK (175 kr/månad)

Juniorer 0 – 10 år

1200 SEK (125 kr/månad)

Passiv medlem 750 SEK

Maximal familjeavgift* 16000 SEK

*Familjeavgift gäller max 2 föräldrar med guldmedlemskap och barn upp till 21år  (mantalsskrivna på samma adress).

Här registrerar du dig enkelt och väljer vilken spelrättighet du vill ha.
Efter du har registrerat dig loggar du in på Min Golf och betalar avgiften.
Därefter är du aktiverad. Avgiften ligger under Mina sidor. Titta så att dina kontaktuppgifter fortfarande stämmer. Du godkänner dessutom klubbens villkor för medlemskap i och med att du registrerar dig. Är du helt ny inom golfen får du ett välkomstmeddelande till den uppgivna e-postadressen vid registrering och där finns även information hur du loggar in på Min Golf för första gången.

Tänk på att när du blir medlem i en förening så accepterar du föreningens stadgar.
Här kan du läsa Lysegårdens GKs stadgar.

Vill du ha autogiro kan du antingen skicka dina uppgifter till info@lysegardensgk.se eller ladda ner dokumentet nedan och skriva ut och skicka in.
Autogiroavtal Lysegarden 2021
Tänk på att det tillkommer en autogiroavgift på 25kr per månad.